Problems using MP 2CE with Logic Pro X

Hammond B-3X, Syntronik, Syntronik Deluxe, SampleTank, Miroslav Philharmonik 2, SampleTron 2, and all Powered by SampleTank instruments and sounds for Mac/PC

Problems using MP 2CE with Logic Pro X

Postby Jackson17 » Thu Jan 04, 2018 8:04 pm

Hi,

I have searched the forums but not been able to find an answer to this so apologies if this is a repeat question...feel free to direct me to another thread.

I have bought Miroslav Philharmonik 2CE and downloaded all of the sounds and also installed the library into Logic. Logic detected the new audio library when I opened it after installing MP and it installed automatically. The problem I have is that none of the instruments are showing up as available. If I click on /Preferences/Plug-in Manager it shows up and the Use box is checked. But nothing shows up in the library when I am in a track and click on audio units it only shows apple.

I have submitted a ticket but in the meantime any suggestions gratefully received.

Many thanks,
Lesley
Jackson17
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 04, 2018 6:44 pm

Re: Problems using MP 2CE with Logic Pro X

Postby DarkStar » Sat Jan 06, 2018 4:26 pm

Are you on OSX / Sierra. If so, try this:

When unzipped, the downloads are corrupt on OSX (Sierra)
The standard unzip program on my Mac did not unzip the files correctly, so there was nothing to install. Support recommended this unzip program: http://www.kekaosx.com/en/
http://cgi.ikmultimedia.com/ikforum/viewtopic.php?f=12&t=12814#p66709
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 8718
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK


Return to Virtual Instruments: SampleTank, Hammond B-3X, More